Post by travigsonsasynch on Feb 8, 2022 22:16:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch monētas ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir ļoti forša, tur nav reklāmu, es novērtēšu šo spēli ar piecām zvaigznēm
Tas netuvojas stick war legusi
Hmm spēle ir jauka, bet vajadzētu būt vairāk karšu un grafikai vajadzētu būt labākai, bet spēle e ir tik jauka, jo man nav interneta, tāpēc man spēle ir jauka, es domāju, ka grafikai vajadzētu būt labākai, bet, iespējams, es to atinstalēšu aizkavēšanās dēļ, ja jūs, puiši, atgūsit aizkavēšanos, es to instalēšu vēlreiz
Spēle ir labākā nūju kara mantotā viltus spēle, bet kad es skatos reklāmu, tā man dod 300 00 smaganu, un man patīk, ka tā dara mani laimīgu.
Boo! Šī spēle ir SLIKTĀK, jo ORIGINAL STICKWAR LEGACY un šai spēlei pat nav SKINS, un tā iznāca 2020. gadā, nevis 2021. gadā, un oriģināls tika izlaists 2016. gadā! Pat ja oriģināls šķiet vecāks un garlaicīgāks, šai lietai nav labu lietu, un pat oriģināls tika atjaunināts labāk ar katru atjauninājumu un pat izlaida NEDĒĻAS LĪMEŅUS (2 jaunas nedēļas misijas/blakusquest nedēļā), tāpēc TAS IR SLIKTĀKĀ KOPIJA. MANĀ DZĪVĒ ESMU REDZĒTA CAT APP, pat ja abām SPĒLĒM nav DAUDZSPĒĻU
Ļoti jaukas spēļu leģendas šeit spēlēja 2022. gadā un laimīgu jauno gadu
Spēle ir tikai reklāmas skatīšanās, nekas cits. Tas rada sliktu ietekmi uz iepriekšējo oriģinālo spēli.
R @ ļoti dd/zoom
Man patika šī spēle, līdz tā izdzēsa visu manu progresu no 39. līmeņa uz 1. līmeni ☹, tāpēc diemžēl vairs nespēlēšu
laba spēle, lai nogalinātu laiku.. bet kā parasti, pārāk daudz reklāmu.. citādi lieliska spēle.
Man patika vecā versija
tas ir labi, labojums, ko varat veikt, ir grafiks, un tā ir lieliska spēle
Laba spēle, taču tā lielā mērā ir atkarīga no reklāmām. Kaut kā sabojā spēli.
Es spēlēju šo spēli, lai jums tas nebūtu jādara. Kad es redzēju šo spēli, es zināju, ka tā ir nūju kara Legacy izvilkšana. nosaukums izskatās tieši tāds pats un arī ielādes ekrāns. visas vienības ir arī izvilktas no nūju kara mantojuma. Nav oriģinālu ideju. Acīmredzot tas ir Google tulkots no ķīniešu valodas. Es gaidīju, ka šī spēle būs labāka, jo tā bija labas spēles izvilkšana, taču cīņa un ai patiešām ir atkritumi, un rodas oriģinālas idejas. Kāpēc spēlēt šo spēli, ja varat spēlēt nūju karu. Atkritumi
Agrāk spēle bija jautra, bet... tiešsaistē ir pilns ar krāpniekiem... 1 milzis, kamēr viņiem ir 3... nav iespējams, ja mums abiem ir 12 kalnrači... def strēlnieki ne vienmēr parādās atkāpjoties. Apkaro sistēmas bagiju arī.
Jums vajadzētu pievienot ādu, tāpēc es došu tai piecus
Uhmm, es domāju, ka ir problēma ar uzbrucēju režīmu, jums nav daudz laika, lai sagatavotos kopumā spēle bija lieliska
Es piešķīru divas zvaigznes, man patīk spēle, bet es gribu vairāk karotāju, es spēlēju tādas pašas spēles kā šī, viņiem visiem ir vienādi karotāji, tāpēc es tai piešķiru divas zvaigznes
Šī spēle ir vēl viens piemērs tam, kā spēles kļūst mazāk spēlei līdzīgas un vairāk kļūst par skatīšanās pieredzi, jūs nevarat kontrolēt vienības, kā parasti, nav manas vai 2de valūtas, izņemot lādes, kas paredzētas pirkumiem lietotnē, un cauruma ideja nav pietiekami daudz mīnu/naudas vairs nav viņi tikai beidzās pēc tam, kad bija 12 kalnrači vairāk nekā 10 minūtes, ārprāts.
Mene is biboy mene zildjian Laurens ecija Cerezo ba oo teke ko ba ha asakapa ang plays ko fors asaka stickman battle 2020 noooooooooooooo pinapanood ko playofel roblox viņiem un viņiem būtu laba iespēja piedalīties tajā, ka viņi var dabūt bumbu pie basa un viņi var iegūt problēmas un pēc tam iegūt trešo vietu pēc gada vai diviem, un es domāju, ka viņi spēlēs labāk nekā šajā sezonā, tāpēc mums ir pareizā komanda, kas nākamos divus gadus spēlēs minecraft. ka mēs to darīsim
Jautri, bet vecais ir daudz labāks
Pārāk daudz reklāmu spēles laikā un katrā iespējamā punktā. Rezultātā atinstalēta.
Ļoti jauka spēle, un tā ir labāka par pirmo versiju, tā ir cilvēku teiktā imitācija, taču tā nav labāka par jebkuru nūju kara spēli nūju kara spēļu pasaulē.
Kāpēc es joprojām esmu iestrēdzis 120. līmenī un, kad uzvarēšu, tas mani nepacels uz nākamo 121. līmeni. Tas mani saglabā 120. līmenī šo pēdējo mēnesi. šo spēli un atrodi labāku.
Tā burtiski ir tikai nūju kara mantojuma kopija, nekas cits, izņemot to, ka jūs nevarat kontrolēt savus nūju cilvēkus un jums ir jāmaksā par nākamajiem līmeņiem, pieņemsim tikai, ka tādēļ esat iztērējis visas savas monētas uzlabojumiem. Jūsu monētu skaits ir mazāks par 400 — tas nozīmē, ka esat spiests skatīties 1 000 monētu pievienošanu. Tā ir milzīga problēma, jo bezsaistes spēlētāji vismaz izdara to, lai jums nebūtu jāmaksā, lai nokļūtu citā līmenī. Tas ir viss, kas man jāsaka
Lejupielādes laikā tas pagriezās atpakaļ, lai gan tas ir gluži kā stick man Legacy, tas ir diezgan labs, turklāt man patīk, kā jūs varat paaugstināt līmeni citā veidā, kas ir diezgan forši, un arī logotipi ir lieliski, tai vajadzēja būt otrajai versijai, piemēram, ja būtu 2. daļa karam
Man ir jautri par šo spēli, bet tā kopē Stick War:Legacy. Tas ir labi, bet jums ir vajadzīgas monētas, lai cīnītos, un jums ir jāskatās reklāmas, lai iegūtu monētas, taču mans savienojums ir kārtībā, es nezinu, jo tajā ir rakstīts, ka reklāmas nav pieejamas. Es vēlos to salabot, paldies
Kingdom Rush - Tower Defense Strategiya dikc
Tas ir arī labi, jo, ja man ir garlaicīgi, es vienkārši spēlēju šīs spēles
Jūs esat nokopējis visu nūju kara mantojumu, šī ir stulba spēle, kad mēs pabeidzam 1. līmeni, tāpēc kāpēc lokšāvējs nav atbloķēts un kāpēc mēs nevaram kontrolēt nevienu vienību😔😭 spēle ir tik garlaicīga, mana laika izniekošana ar nūju karu mantojums ir pārāk pārāk daudz labāk nekā šī spēle, man žēl to teikt, bet nav mocības un zombiju režīma
Kāpēc es tai piešķīru 3 zvaigžņu vērtējumu, jo tās ir autortiesības uz stick war mantojumu, jo vienības ir kalnracis zobenbriedis arhidons spīrtons magikill giants
Nav super jautri
Absolūti neiespējami spēlēt abas stickman kaujas spēles bez reklāmām, kas jums tiek iegrūstas sejā ar katru noklikšķinot pogu. Nelejupielādēt. Laika izšķērdēšana.
daudzi no jums var sūdzēties par reklāmām, bet ar mani tas nenotika. Spēle ir tik forša. Tā darbojās lieliski.